Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην Αττική, καθώς από νωρίς το πρωί η κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, προκαλώντας καθυστερήσεις σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.
Ιδιαίτερα προβληματική είναι η εικόνα στην Αθηνών–Κορίνθου (ρεύμα εξόδου), στην Αθηνών–Λαμίας από την Π. Ράλλη έως την Αχαρνών, καθώς και στις λεωφόρους Μεσογείων και Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Αντίστοιχη εικόνα και στην Αττική Οδό, όπου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 10–15 λεπτά μεταξύ των κόμβων Κύμης και Πεντέλης, λόγω τροχαίου ατυχήματος.
Οι αρχές καλούν τους οδηγούς να δείξουν υπομονή και να αποφύγουν τις μετακινήσεις στις ώρες αιχμής, όπου είναι εφικτό.




































