Αγγελόπουλοι, καμία διαμαρτυρία για τους “Ντιφαλάδες”;

Αίθουσα Σύνταξης

23 Μαΐου 2025, 3:16 μμ
Share

Αρχίζει το Final-4 στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας που έγραψε και μια μεγάλη εφημερίδα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Έχουμε πιο σοβαρά.

Παναθηναϊκός – Φενέρ στις 6 μ.μ. και Ολυμπιακός – Μονακό στις 10 μ.μ. Ωραία. Ο Μποντιρόγκα, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και με αμέτρητους τσαμπουκάδες εναντίον του Ολυμπιακού, απέκλεισε διαιτητές τους οποίους δεν ήθελε ο Γιαννακόπουλος. Πουλκ, Γιαβόρ και Ράντονιτς. Τους είχε ονομάσει κανονικά ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και ο Μποντιρόγκα τους έκοψε.

Οι Αγγελόπουλοι γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν στη EuroLeague; Δεν έπρεπε, έτσι για τους τύπους, να βγάλουν μια ανακοίνωση; Έβγαλαν ανακοίνωση όταν η EuroLeague έκανε λάθος με τα views στα social media και έκαναν μόκο σε ένα τόσο σοβαρό θέμα και δέχτηκαν να τους σφυρίξουν οι Ντιφαλάδες;

Γιατί δεν μίλησαν οι Αγγελόπουλοι; Και ο καθένας λέει τη μακακία του ότι όλους τους έχουν πιασμένους. Κυριακή κοντή γιορτή.

Αν γίνει κανένα χειρουργείο πού θα κρυφτούν οι Αγγελόπουλοι;

 

Πηγή: Καθημερινή One Voice

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές