Δήμος Αθηναίων: Αλλαγή χρόνου μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα

0 7

Μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της ertflix.gr λόγω της καραντίνας ο Δήμος Αθηναίων έχει ετοιμάσει να υποδεχτεί το νέο έτος.

Χωρίς φιέστες και συγκεντρώσεις όπως επιτάσσει η εποχή μας καλεί φέτος σε έναν διαφορετικό τρόπο για να αλλάξουμε χρονιά. 

«Αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου, αν και μακριά ακόμα, θα είμαστε όλοι μαζί» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας πως «όπου κι αν βρισκόμαστε, στο σπίτι, στη δουλειά, πλάι στους αγαπημένους μας ή χιλιόμετρα μακριά τους, στις 23:45 συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ1 και στην ψηφιακή πλατφόρμα του ertflix.gr για να παρακολουθήσουμε ένα ξεχωριστό, ένα ατμοσφαιρικό θέαμα, αφιερωμένο στο “ μαζί”!»

«Το εντυπωσιακό φωτιστικό show», συνεχίζει η ανακοίνωση, «που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, τα video projections και τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα αγκαλιάσουν τον αττικό ουρανό, θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε οθόνη, δίπλα σε κάθε στολισμένο δέντρο, για να γεμίσουν τις καρδιές μας με φως και ζεστασιά. Κι όλα αυτά, με δύο αγαπημένους και ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς, την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, αλλά και με όλους εσάς με τους οποίους θα μοιραστούμε τα τελευταία λεπτά του 2020 και θα μετρήσουμε αντίστροφα για να καλωσορίσουμε το 2021».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More