Εξηγήσεις από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ ζητά ο Βασιλειάδης

Αίθουσα Σύνταξης

1 Ιουνίου 2018, 2:20 μμ
Share

Με επιστολή του στην Ομοσπονδία του μπάσκετ, αλλά και τον ΕΣΑΚΕ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη ζητά την διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά τους διαιτητές που δεν βρίσκονται στους πίνακες της ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Η πρωτοβουλία του κ. Βασιλειάδη έρχεται δύο 24ώρα πριν την έναρξη των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και δύο μέρες μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην συνεδρίαση της ΚΕΔ και την επιστολή του Ολυμπιακού στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η επιστολή του κ. Βασιλειάδη:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Σας διαβιβάζεται η από 31.5.2018 επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει παράνομο αποκλεισμό διεθνών διαιτητών και μη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας σε απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. και παρακαλώ όπως υποβάλλετε άμεσα τις απόψεις σας επί των διαλαμβανομένων στη συνημμένη επιστολή. Σας καλώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες εφόσον χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης».

Δ.Δ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές