Επιστροφή στην Εθνική για τον Χριστοδουλόπουλο

Αίθουσα Σύνταξης

29 Σεπτεμβρίου 2017, 8:32 πμ
Share

Μετά τις τελευταίες εντυπωσιακές εμφανίσεις του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στην εθνική ομάδα, για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο του 2016. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, κάλεσε τον διεθνή άσο της ΑΕΚ στα ματς με την Κύπρο (7 Οκτωβρίου 2017, ΓΣΠ Λευκωσίας, 21:45) και το Γιβραλτάρ (10 Οκτωβρίου 2017, «Γ. Καραϊσκάκης», 21:45) για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.
Επανέρχεται από τραυματισμό ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά εκτός είναι ο Απόστολος Βέλλιος, o Μπάμπης Λυκογιάννης και ο Δημήτρης Κυριακίδης. Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι ακόλουθοι:
Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Δώνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας και Μάνταλος.
Η συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη.

Δ.Δ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές