To management ρίχνει μεγάλος βάρος σε αυτό.
Μας περιέγραψε την εμπειρία του “μαυροαναγνώστης” και πρέπει να σας την μεταφέρουμε. Σημειώνοντας παράλληλα ότι πρόσφατα “μεταγράφηκε” σε αυτήν από την ΑΧΑ Ασφαλιστική από την οποία δεν ήταν ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση και την αντιμετώπιση του.
Μέρα μεσημέρι του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου. Την επομένη επισκέπτεται την Glass Drive -με την οποία συνεργάζεται η Eurolife FFH- και σε μισή ώρα το αυτοκίνητο διέθετε νέο τζάμι. Αφού προηγουμένως τα γραφειοκρατικά είχαν τακτοποιηθεί σε πέντε λεπτά.
Όλα αυτά χωρίς να πληρώσει ευρώ μιας και το συμβόλαιο του καλύπτει την θραύση κρυστάλλων. Όμως, σε αντίθεση με τα ψιλά γράμματα άλλων εταιρειών, η Eurolife FFH τηρεί στο ακέραιο τις υποχρεώσεις στον πελάτη της.
Μπράβο της.





































