Γέλια για τα “κατορθώματα” της κυβέρνησης στην Παιδεία

Αίθουσα Σύνταξης

21 Φεβρουαρίου 2023, 12:06 μμ
Share

Πολίτες που βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής για την παρουσίαση του απολογισμού του Υπουργείου Παιδείας, γελούσαν την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξιστορούσε τα «κατορθώματα» της κυβέρνησης στην Παιδεία . Μία προσαγωγή πολίτη ακολούθησε τα τρανταχτά γέλια.

Με τρανταχτά γέλια εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ώρα που μιλούσε στο Μέγαρο Μουσικής πολίτες που βρίσκονταν στην αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής. Η αστυνομία προχώρησε και σε μία προσαγωγή για τα γέλια.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο πρωθυπουργός μιλούσε για την διεύρυνση του ωραρίου στα σχολεία, λέγοντας ότι γίνεται «ουσιαστικό εκπαιδευτικό έργο», ακούστηκε ένα παρατεταμένο γέλιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε κάνοντας έναν μορφασμό ενόχλησης προσπαθώντας να συνεχίσει την ομιλία του. Τα γέλια, όμως, συνεχίστηκαν, αναγκάζοντάς τον να σχολιάσει μάλλον αμήχανα: «Χαίρομαι που σας ακούω χαρούμενους. Αυτή είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας. Να ακούμε όλες τις απόψεις». Παράλληλα εμφανίστηκε να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος, λέγοντας: «Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν η προηγούμενη κατάσταση στην παιδεία ήταν για γέλια ή για κλάματα».

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανοιχτός σε όλες τις απόψεις, το παρέλειψε πολύ γρήγορα, αφού η αστυνομία προέβη σε μια προσαγωγή για τα γέλια.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές