Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Όχημα χτύπησε πεζούς στη Γερμανία – Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες

0 4

Συναγερμός στη Γερμανία, καθώς αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη Τρίερ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Λουξεμβούργο, προκαλώντας το θάνατο δύο ατόμων και τουλάχιστον δέκα τραυματίες.

Οι συνθήκες και τα κίνητρα δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ωστόσο σύμφωνα με τοπικά μέσα ο οδηγός του οχήματος και άλλο ένα άτομο έχουν συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον Βόλφραμ Λίμπε, τον δήμαρχο της ιστορικής πόλης, που είναι γενέτειρα του Καρλ Μαρξ, πιθανώς να πρόκειται για περίπτωση οδηγού που οδηγούσε σε κατάσταση αμόκ, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη τους λόγους, χωρίς να απορρίπτεται και το σενάριο ισλαμικής επίθεσης.

Σημαντικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή, μαζί με σωστικά συνεργεία. Οι αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να παραμείνει μακριά από την περιοχή, ενώ οι γονείς κλήθηκαν να πάρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία, ώστε να μην κυκλοφορήσουν μόνα τους στο κέντρο.  

 
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More