Κι όμως μένει ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ

Αίθουσα Σύνταξης

30 Μαΐου 2017, 1:14 μμ
Share

Τι και αν ξεσηκώθηκε ο απανταχού πλανήτης εναντίον του όταν αποκλείστηκε από το Champions League και μάλιστα με τρόπο ταπεινωτικό από την Μπάγερν. Ακόμη και …κίνημα «Wenger Out» είχαμε από τους φίλους των «κανονιέρηδων», αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετές για να τον απομακρύνουν από την ομάδα.

Κι όμως ο ίδιος νιώθει ότι δεν έκλεισε ο κύκλος του σε αυτή την ομάδα και ενημέρωσε το μεγαλομέτοχο της Άρσεναλ, Σταν Κρόνκι, την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας προ λίγων ημερών με νίκη επί της πρωταθλήτριας Τσέλσι φαίνεται πως έσωσε τον 67χρονο Βενγκέρ. Η επιθυμία του αναμένεται να προωθηθεί στο διοικητικό συμβούλιο και να επισημοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του, ενόψει της νέας χρονιάς. Η διοίκηση αναμένεται να προτείνει στον Αλσατό να γίνει πιο επιθετικός στις μεταγραφές του, και να αλλάξει και το μοντέλο διαχείρισης του αγωνιστικού τμήματος.

Α.Β.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές