ΚΙΝ.ΑΛ.: Κάποιοι θέλουν να… σπάσουν τη μύτη του Λοβέρδου

0 6

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και στο ΚΙΝ.ΑΛ. κρυφό καμάρι, το γεγονός ότι το βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου ήταν η θρυαλλίδα για να εκκινήσουν οι διαδικασίες που θα φέρουν τον συνταγματολόγο, εκτός Κινήματος Αλλαγής.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι από τους ανθρώπους εκείνους που όταν έχουν γεμίσει την καρδάρα, της δίνουν μια κλωτσιά και χύνουν το γάλα.

Πριν λίγο καιρό, ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει, από την Φώφη Γεννηματά, την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Στα πηγαδάκια, τότε, στην Χαριλάου Τρικούπη, οι συζητήσεις περιστρέφονταν γύρω από δύο ζητούμενα:

1. Ό,τι η κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου ήταν υποκινούμενη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κώστα Σημίτη και τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Για τον δεύτερο, δεν χρειάζονται πολλές συζητήσεις. Ο κόσμος τον έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως έναν αποτυχημένο. Για τον πρώην πρωθυπουργό, στο ΚΙΝ.ΑΛ. μόνο με καλό μάτι δεν βλέπουν τις τελευταίες παρεμβάσεις που θέλουν να μετατρέψουν τον απόγονο του ΠΑΣΟΚ, σε ουρά της Ν.Δ.

2. Ό,τι με τον Ανδρέα Λοβέρδο, το ΚΙΝ.ΑΛ. θα μετατραπεί σε δορυφόρο της Ν.Δ.

Με αυτά τα δεδομένα, βουλευτές και στελέχη του Κινήματος, άρχισαν σιγά-σιγά να κρατούν αποστάσεις από τον πρώην υπουργό.

Και φτάσαμε στο περίφημο βιβλίο, με το οποίο ο κ. Λοβέρδος επιχειρεί να δείξει τον εαυτό του ως θύμα σκευωρίας, στην υπόθεση Novartis.

Έκανε, όμως, το λάθος δείγμα της αλαζονείας που τον διακατέχει, στην προσπάθειά του να αυτοπροβληθεί, να πει πράγματα που στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν κάνει κάποιους να θέλουν να σπάσουν τη μύτη του Ανδρέα Λοβέρδου, κάτι που όπως  εξιστορεί στο βιβλίο του, ήθελε ο ίδιος να κάνει στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο ΚΙΝ.ΑΛ., ακόμη και οι λίγοι υποστηρικτές του κ. Λοβέρδου, έχουν στραφεί πλέον εναντίον του.

Ενώ η πλειοψηφία των στελεχών δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό.

Στο τέλος της ημέρας ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένα βαρίδι για το ΚΙΝ.ΑΛ.

Διώκεται, ποινικά, για την υπόθεση Νovartis την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει σκευωρία ενώ οι πρώην ΠΑΣΟΚ οι ψηφοφόροι που εξακολουθούν να βρίσκονται στο Κίνημα Αλλαγής, αισθάνονται είτε απογοήτευση για τον συμπαίκτη του Άδωνι Γεωργιάδη στα κορτ του τένις, είτε οργή.

Και, κανείς στο Κίνημα Αλλαγής δεν θέλει να χάσει ψηφοφόρους που θα μετακινηθούν σε άλλο κόμμα, απλώς και μόνο γιατί κάνουν αναγούλα και μόνο στο άκουσμα του ονόματος «Λοβέρδος».  

Υ.Γ. Ο κ. Λοβέρδος, κατά πως δείχνουν τα πράγματα, θα έχει την ίδια τύχη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Στις επόμενες εκλογές υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ. δεν θα είναι… Ενδεχομένως να βρει στασίδι στη Ν.Δ. Αλλά από το ΚΙΝ.ΑΛ. έχει τελειώσει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More