ΚΙΝΑΛ: Από αδιαφορία όσα διαδραματίζονται σε Δράμα-Αλεξανδρούπολη

Αίθουσα Σύνταξης

27 Νοεμβρίου 2020, 1:42 μμ
Share

Αναδείξαμε από τις 19 Νοεμβρίου με την πανδημία να ξεπερνά κάθε όριο στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και όλη τη Β. Ελλάδα, ότι τα εγκαταλελειμμένα από την κυβέρνηση και τραγικά υποστελεχωμένα Νοσοκομεία δεν μπορούν να ανταποκριθούν, οι αρμόδιοι υπουργοί όμως σφύριζαν αδιάφορα, δηλώνει το Κίνημα Αλλαγής.

Όπως σημειώνει, «δυστυχώς τα όσα διαδραματίζονται σήμερα στη Δράμα, στην Αλεξανδρούπολη και σε άλλες περιοχές, είναι τραγικά. Και αναδεικνύουν τις ευθύνες της κυβέρνησης, την έλλειψη κάθε προετοιμασίας, την αδιαφορία και την ανικανότητα των αρμοδίων».

Το ΚΙΝΑΛ ζητεί από την κυβέρνηση, «έστω και τώρα να υλοποιήσουν άμεσα τις μόνιμες προσλήψεις που καθυστερημένα προκήρυξαν, να μονιμοποιήσουν το επικουρικό προσωπικό, να ενεργοποιήσουν την πρωτοβάθμια φροντίδα και να προμηθευτούν μηχανήματα για πολλά τεστ και έλεγχο της διασποράς.

Πράξεις τώρα. Τα κενά περιεχομένου λόγια του κ. Μητσοτάκη για το ΕΣΥ, τον εκθέτουν πια ανεπανόρθωτα. Τα λάθη και οι παραλείψεις τους, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία των πολιτών».

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές