Κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, το νέο φύλλο της Finance & Markets Voice (#299). Πρωτοσέλιδο θέμα «Γαλάζιες business με τον κορονοϊό». Προσλήψεις, ρουσφέτια και προμήθειες πίσω από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που παρακάμπτει τα… εμπόδια. Μία αποκαλυπτική παρέμβαση που θα συζητηθεί.
Διαβάστε ακόμη στην «F&M Voice» που κυκλοφορεί:
– Μαρινάκης, Σαμαράς και στο βάθος… Μπακογιάννης. Τι κρύβει το εσωκομματικό κομφούζιο στη Νέα Δημοκρατία.
– Χρήστος Σπίρτζης: «Βρήκαν μία χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και την έριξαν στα τάρταρα!». Συνέντευξη με τον πρώην υπουργό Υποδομών και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που σχολιάζει ότι «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο».
– Χρηματιστήριο: Καπνός σε μία μέρα τα κέρδη επτά μηνών.
– Απόφαση-έκπληξη: Στο «σφυρί» δάνεια και ακίνητα της Α. Βαρδινογιάννη. Πώς εμπλέκονται η Eurobank και η ΑΝΕΚ.
– Χρηστικός Οδηγός: Πώς θα ενταχθείτε στη νέα ρύθμιση των 24 δόσεων για τις οφειλές στην Εφορία και όλα τα μυστικά του Ασφαλιστικού για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
– Απίστευτο! «Η γραμματέας του Χαρπαντίδη είναι σε meeting»! Πώς εκθέτουν τη Philip Morris οι γραφικότητες των εν Ελλάδι εκπροσώπων της.
Επίσης στην «F&M Voice» που κυκλοφορεί Πολιτική από τον Ανδρέα Πετρόπουλο, τον Βασίλη Αγγελόπουλο και τον Ανδρέα Μαραθιά, Τράπεζες από τον Βασίλη Κατσαρό, Τεχνική Ανάλυση από τον Χρήστο Χριστόπουλο, Διεθνείς Εξελίξεις από τη Μαριλίζ Φασουλοπούλου, Επιχειρήσεις από τη Μαρία Μπακοπούλου, Χρηματιστήριο από τον Ανέστη Ντόκα, Tax Voice από τον Απόστολο Αλωνιάτη, Car Voice και Sport Voice από τον Δημήτρη Δοντά, Health Voice από τη Μάριον Κοντογιάννη και όλες σας οι αγαπημένες στήλες, σε 32 έγχρωμες σελίδες.
Στα περίπτερα όλης της χώρας, με 1,50 ευρώ.






































