Μήνυση Καρυστιανού κατά 14 βουλευτών της ΝΔ

Ανδρέας Μαραθιάς

11 Απριλίου 2025, 12:51 μμ
Share

Μήνυση κατά των 14 βουλευτών της ΝΔ που μετείχαν στην προανακριτική επιτροπή κατέθεσε σήμερα το πρωί η Μαρία Καρυστιανού, σημειώνοντας ότι το κλείσιμο της προανακριτικής έγινε κατά παράβαση του συντάγματος.

“Κατέθεσα μήνυση κατά των μελών της Προανακριτικής της ΝΔ οι οποίοι κατά παράβαση του συντάγματος συνέτεξαν πόρισμα χωρίς να έχει προηγηθεί έρευνα, ώστε να μάθουμε τι ακριβώς έγινε” είπε χαρακτηριστικά.

“Μετά το έγκλημα, ακολούθησε ένα ακόμα: αυτό της συγκάλυψης. Το βαθύ κράτος, προς πάσα κατεύθυνση προσφέρει υπηρεσίες πλήρους προστασίας στους εμπλεκόμενους” τόνισε και πρόσθεσε “Στραφήκαμε στη Δικαιοσύνη και εκεί βρήκαμε εμπόδια”.

Κατηγόρησε επίσης τους κυβερνώντες πως με επικοινωνιακά τερτίπια “σπέρνουν αμφιβολίες και διχασμό για να εμπλέξουν στο δικό τους έγκλημα εσάς και εμάς” και επισήμανε “Οι κυβερνώντες απαξίωσαν τον σιδηρόδρομο και κατασπατάλησαν τα χρήματα της 717. Οι κυβερνώντες έδωσαν αμέσως εντολή συγκάλυψης. Οι κυβερνώντες ελέγχουν πλήρως την ανάκριση και προς τα που θα στραφούν οι έρευνες”.

“Θάβουν με τόνους ψέματος την Αλήθεια και τη Δικαιοσύνη. Αναζητούμε όλους τους ενόχους, αναζητούμε τη Δικαιοσύνη.Τον ήλιο όσα χρήματα και να ξοδέψεις, δεν μπορείς να τον κρύβεις για πάντα” υπογράμμισε η πρόεδρος του Συλλόγου Τεμπών 2023.

Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη της Μ. Καρυστιανού

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές