Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Μητσοτάκης και κυβέρνηση για Δελφινάριο…

0 139

Από που ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις με την πιο αστεία κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος. Ο Κ. Μητσοτάκης θα είχε τεράστια επιτυχία όχι ως πρωθυπουργός, αλλά ως Μάρκος Σεφερλής, σε καλοκαιρινή επιθεώρηση στο Δελφινάριο.

Γιατί, αρκεί ένα 12ώρο, για να δώσει πολλά νούμερα (επιθεώρησης) και άφθονο γέλιο.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα όσα έγιναν χτες, σε λιγότερο από μισή μέρα.

Βγαίνει το πρωί (χτες) ο Γιάννης Βρούτσης, λέει όσα λέει για τον Φουρθιώτη και τα λεφτά που σύμφωνα με τον ίδιο έφαγε η τηλεπερσόνα από το ελληνικό κράτος και συνάμα βγάζει στη… σέντρα τον αντικαταστάτη του στο υπουργείο Εργασίας, τον Χατζηδάκη της Ολυμπιακής και των χαμένων δασών.

«Νομίζω ότι πήρε ποσά τριών μηνών και “φρενάρισε” ο μήνας Οκτώβριος. Τον μήνα Οκτώβριο, που δεν πληρώθηκε και το φρέναρα ήταν 70.000 – 80.000 ευρώ» είπε ο κ. Βρούτσης με το συνολικό ποσό που απέσπασε ο κ. Φουρθιώτης να υπολογίζεται στις 200.000 ευρώ.

Όταν ο κ. Βρούτσης ρωτήθηκε για το πώς θα παρθούν πίσω αυτά τα χρήματα που δεν έπρεπε να πάρει ο Φουρθιώτης, είπε ευθέως ότι αρμόδια είναι η σημερινή ηγεσία του υπουργείου.

Δηλαδή, ο Κωστάκης, ο Χατζηδάκης.

Και μετά από λίγες ώρες, ω του θαύματος, βγαίνει non paper από τον Χατζηδάκη, ότι το θέμα πήγε στον εισαγγελέα.

Με 4 μήνες καθυστέρηση ρε Κωστάκη;

Και χρειάστηκε να σε βγάλει στη σέντρα ο Βρούτσης για να πεις ότι στέλνεις τα στοιχεία στον εισαγγελέα;

Αλλά, τα όμορφα δεν τελείωσαν εκεί χτες.

Βγαίνει η Κεραμέως και λέει ότι από τις 12 του μήνα ανοίγουν τα λύκεια. Βγαίνει μετά από λίγο ο Σωτηράκης (Τσιόδρας), το κολλητάρι του Μητσοτάκη, και λέει πως διαφωνεί με την απόφαση αυτή. Για πρώτη φορά ο κυρ Σωτήρης βγαίνει φόρα παρτίδα και λέει την άποψή του που παίζει μπουνιές με τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Γιατί ξέρει, ο Σωτήρης, ο φίλος του Μητσοτάκη, ότι οι λεμονόκουπες έρχονται…

Και να σταματούσε εκεί η κυβέρνηση Δελφινάριου…

Βγαίνουν το πρωί οι φαρμακοποιοί και ξεμπροαστιάζουν τον Κ. Μητσοτάκη και το υπουργείο Υγείας για τα self test που τους εξανάγκασε να πάρουν, γιατί ενώ ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι έλεγαν ότι θα είναι ατομικά, τελικά είναι σε συσκευασία των 25.

Αυτό μόνο ο Μητσοτάκης μπορούσε να το πετύχει.

Ατομικό τεστ για συσκευασία των 25 τεστ. Μιλάμε αδιανόητα πράγματα.

Και βγαίνει φόρα παρτίδα και ο Άδωνις και έρχεται και… δένει το γλυκό.

Τι είπε ο Γεωργιάδης που κάνει αποθεραπεία -μετά την επέμβαση στο ΚΑΤ κατά παρέκκλιση κάθε νομιμότητας- στον φιλόξενο αέρα των καναλιών;

Ότι η κυβέρνηση γνώριζε τι αγόραζε.

Ήξερε δηλαδή ότι δεν προμηθεύεται ατομικά self test, αλλά self test σε συσκευασία των 25.

Δηλαδή, ξεφτίλισε τον Μητσοτάκη που εδώ και μέρες μας τα έχει ζαλίσει με τα ατομικά test.

Αν αυτό είναι κυβέρνηση, να την χαίρονται όσοι την ψήφισαν…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More