Ν. Παπαθανάσης: Δεν ανοίγει άλλος κλάδος της οικονομίας

0 6

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μίλησε στην «Ωρα Ελλάδος» του Open TV και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανοίξει άλλος κλάδος της οικονομίας παρά τις πιέσεις.

Όσο για αυτούς που κάνουν σχέδια για λαμπερά ρεβεγιόν σε πολυτελή ξενοδοχεία ο υπουργός τόνισε ότι πρόκειται να βγει απόφαση που θα σταματήσει αυτή τη δραστηριότητα.

Επίσης δεν θα λειτουργήσουν τα εστιατόρια των ξενοδοχείων εκείνες τις ημέρες» και «δεν θα επιτραπεί και δεν θα γίνουν ρεβεγιόν ούτε Χριστούγεννα, ούτε Πρωτοχρονιά».

Αναφορικά με τη στήριξη των επιχειρήσεων είπε ότι έρχεται η 5η επιστρεπτέα προκαταβολή. Για το πώς θα βοηθηθούν επιχειρήσεις που δεν έχουν e-shop τόνισε ότι λειτουργεί εφαρμογή… βοηθείας στο υπουργείο Ανάπτυξης το e-katanalotis το οποίο βοηθά τις επιχειρήσεις να κλείσουν ραντεβού με τους καταναλωτές.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι «αυτή τη στιγμή κι όπως φαίνεται στον ορίζοντα μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξει κάτι άλλο. Θα πάμε σταθερά μέχρι τον Ιανουάριο να αρχίσει ο εμβολιασμός», κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ανοίξουν και τα κέντρα αισθητικής για τα οποία υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από τον κλάδο.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More