Νέο Ford Puma ST – Oδηγικές συγκινήσεις με κορυφαία χρηστικότητα

0 10

Αναβαθμισμένο και με προηγμένες τεχνολογίες που φέρουν τη γνωστή υπογραφή “Sports Technologies”, όπως το προαιρετικό και μοναδικό στην κατηγορία διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD) και τα πατενταρισμένα ελατήρια ανακατανομής πλευρικών φορτίων, το νέο Puma ST διαθέτει επίσης επιλέξιμα προφίλ οδήγησης που περιλαμβάνουν το πρόγραμμα Sport και – για πρώτη φορά σε μοντέλο της Ford Performance – το Eco, προσφέροντας έτσι επιλογές για ποικίλα οδηγικά σενάρια.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των καινοτομιών προσφέρει τη γνώριμα συναρπαστική οδηγική εμπειρία για την οποία τα μοντέλα της Ford Performance φημίζονται σε όλη την Ευρώπη, διατηρώντας όμως παράλληλα την άνεση και την ευελιξία που προσφέρει το νέο και συμπαγές SUVμοντέλο της Ford.

Το νέο Puma ST χρησιμοποιεί τον κινητήρα 1.5LEcoBoost με απόδοση 200 ίππων1 ο οποίος εξασφαλίζει επιτάχυνση  0‑100 km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα. Το βελτιστοποιημένο πλαίσιο περιλαμβάνει ειδικές ρυθμίσεις στον ημιάκαμπτο πίσω άξονα, στις αντιστρεπτικές δοκούς και στα αμορτισέρ. Η απόκριση του συστήματος διεύθυνσης είναι κατά 25% ταχύτερη και τα φρένα κατά 17% μεγαλύτερα από εκείνα του βασικού Puma. Με τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, το νέο PumaSTπροσφέρει τη μέγιστη ευελιξία ανάμεσα σε όλα τα SUVμοντέλα της Ford.

Οι βελτιωμένες επιδόσεις και ο δυναμικός σχεδιασμός συνδυάζονται τόσο με σημαντικές καινοτομίες, όπως η τεχνολογία συνδεδεμένου οχήματος Local Hazard Information2, όσο και με πρακτικές λύσεις, όπως το Ford MegaBox, το οποίο προσφέρει 80 λίτρα αποθηκευτικού χώρου κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών – λύση που αποδεικνύεται εξαιρετικά πρακτική στην καθημερινότητα.3

«Όσοι αγαπούν τη σπορ οδήγηση δεν χρειάζεται να συμβιβαστούν με λιγότερες συγκινήσεις επειδή η ζωή απαιτεί ένα πιο ‘λογικό’ αυτοκίνητο. Γι’ αυτό, πρωταρχική μας προτεραιότητα ήταν το Puma ST να είναι συναρπαστικό και ικανό όπως όλα τα μοντέλα ST, χωρίς να θυσιάζεται η πρακτικότητα ενός Puma» δήλωσε ο Stefan Muenzinger, Ford Performance manager, Europe. «Πιστεύουμε ότι έχουμε το SUVμε την καλύτερη οδική συμπεριφορά στην κατηγορία του. Πραγματικά, το νιώθεις συνδεδεμένο με το οδηγό του και διαθέτει την αληθινή αίσθηση ενός ST μοντέλου. Είναι απόλαυση να το οδηγείς.»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More