Νεολαία και πόλεμος: Μέση Ανατολή, όταν ο ήλιος είναι στη μέση του ουρανού

Predator

6 Μαρτίου 2026, 8:12 πμ
Share

Κάθεσαι να γράψεις για μπάλα και βλέπεις στην τηλεόραση σε απευθείας μετάδοση να πέφτουν μπόμπες και πύραυλοι και να σκοτώνουν κόσμο.

Τι να κάτσεις να γράψεις, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Για τον Ταμπόρδα και τον Αντρέ Λουίζ ή για την κυρά του Γιόκιτς που διαφημίζει εσώρουχα και προκαλεί εγκεφαλικά, όπως λένε οι τίτλοι στα ρεπορτάζ; Ξέρεις τι διαπίστωσα, μαστοράκο; Ότι ο λαός τα ξεπετάει αυτά με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Το έχει συνηθίσει. Ειδικά η νεολαία, νομίζει ότι βλέπει βιντεάκια και δεν συγκινείται. Δεν νοιάζεται καθόλου, ρε. Ό,τι έκανε, συνεχίζει να κάνει. Να ποστάρει τις π@π@ριές της στα social media και να περιμένει like. Δεν την ενδιαφέρει ο πόλεμος.

Περπατούσα στην Ερμού και έρχεται ένα ζευγαράκι με κάμερα κι ένα μικρόφωνο και με ρωτάει ένα βλαμμένο: «Έχετε απατήσει ποτέ τη σύζυγό σας;». Τη ρωτάω κι εγώ: «Εσύ ξέρεις τι είναι η Μέση Ανατολή;». Απάντησε όταν ο ήλιος είναι στη μέση του ουρανού.

Της έδωσα συγχαρητήρια και έφυγα.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές