Ολυμπιακός: Στην Αθήνα αύριο ο Πέπε

Αίθουσα Σύνταξης

1 Σεπτεμβρίου 2020, 5:00 μμ
Share

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός. Στην Αθήνα έρχεται αύριο (2/9) ο μέσος της Γκιμαράες Πέπε, καθώς ο σύλλογός του συμφώνησε με τον Ολυμπιακό.

Ως εκ τούτου, ο 23χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην καριέρα του. 

Η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε νωρίτερα επειδή η Γκιμαράες ήθελε περισσότερα χρήματα, καθώς ο Πέπε βρισκόταν μεν στο ρόστερ της αλλά σε συνιδιοκτησία με την Μπενφίκα.

Ο παίκτης αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» αύριο το βράδυ (21:30), ενώ η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» θα είναι τετραετούς διάρκειας. Στον πρωταθλητή Ελλάδας προορίζεται για να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκιγιέρμε στα χαφ, με τη μεταγραφή του στην Αλ Σαντ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές