Κυκλοφορεί την Κυριακή 24 Αυγούστου το νέο φύλλο της Κυριακάτικης One Voice. Πρωτοσέλιδο θέμα αυτή την εβδομάδα «Κουρελιάζουν το Σύνταγμα: Ορυχείο τα καμένα δάση στη Χίο».
«Καυτό» ρεπορτάζ από την Τέτα Τσετσέκου. Το υπουργείο Περιβάλλοντος «χαρίζει» χωριά, παραλίες και δάση στα επιχειρηματικά συμφέροντα, αποκαλύπτει στην One Voice o καθηγητής Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πάνος Λαζαράτος, δικηγόρος των κατοίκων του νησιού που αντιστέκονται στις καταστροφικές εξορύξεις.
Διαβάστε ακόμα στην Κυριακάτικη One Voice:
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΟΥ: «Οργανωμένο έγκλημα της γαλάζιας κλεπτοκρατίας το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ». Εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση του γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης και μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Τι λέει στον Λάμπρο Παπαδή για τις πυρκαγιές, την εγκατάλειψη των έντιμων αγροτών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, την καύση των απορριμάτων, τις ιδιωτικοποιήσεις κ.ά.
- ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ: Βρώμικη προβοκάτσια σε βάρος της CrediaBank. Ποια συμφέροντα φοβούνται την ανερχόμενη τράπεζα.
- ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ TAX VOICE: Αδειάζουν λογαριασμούς, που δεν γέμισαν ποτέ. Η φοροτεχνικός Φιλοθέη Μακριδάκη αρθρογραφεί για το τσουνάμι κατασχέσεων από την Εφορία.
- ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Η κατάργηση της 1ης Στρατιάς και της ΑΣΔΕΝ υπονομεύει τη συνοχή των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο πολιτικός επιστήμονας και διεθνολόγος, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, αναλύει τα «γκρίζα» σημεία των μεταρρυθμίσεων Δένδια.
- CHINA DAILY VOICE: Ποιος κορυφαίος ελληνικός όμιλος συζητά με μεγάλο κινέζικο γκρουπ για logistics στην Ελλάδα. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την οικονομία του «κόκκινου δράκου» από τον Σταύρο Μονεμβασιώτη.
- ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ: Ο Πάουελ ανέβασε τις αγορές, στις 2.100 μονάδες επέστρεψε το Χ.Α. Τι σηματοδοτεί η παρουσία Λαγκάρντ (ΕΚΤ) και Μπέιλι (Τράπεζα της Αγγλίας) στο Τζάκσον Χολ.
- ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: Το ισραηλινό απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη ολοκληρώνεται. Πιο πολύ αντιδρά ο λαός του Ισραήλ, παρά ο υπόλοιπος κόσμος…
Μαζί με την One Voice και αυτή την Κυριακή το πολυσέλιδο ένθετο Voice of Life με θέματα για τον Πολιτισμό, τους Νέους, το Περιβάλλον, τη Γυναίκα, την Υγεία, τη Διατροφή, τον Αθλητισμό και το Αυτοκίνητο και μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Women’s Voice. Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, Αναστασία Κόκκαλη, μιλάει στη Φιλίππα Ταμπάρη και διαλύει μύθους και ανακρίβειες γύρω από τη διατροφή και τις δίαιτες.
Μη χάσετε το νέο φύλλο της Κυριακάτικης One Voice, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα την Κυριακή 24 Αυγούστου 2025.
Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google#Tags
One Voice - Voice - δασικές πυρκαγιές - έντυπη έκδοση - κυριακάτικη - νέο φύλλο - Πάνος Λαζαράτος - Χίος






































