Ο.Α: Νέα online υπηρεσία κράτησης Ταξί

0 133

Νέα online υπηρεσία κράτησης Ταξί προσφέρει στο επιβατικό κοινό η Olympic Air, δίνοντας τη δυνατότητα να οργανώσει την μεταφορά του με ταξί προς και από οποιοδήποτε αεροδρόμιο εξυπηρετεί με τις πτήσεις της. Νέα online υπηρεσία κράτησης Ταξί προσφέρει στο επιβατικό κοινό η Olympic Air, δίνοντας τη δυνατότητα να οργανώσει την μεταφορά του με ταξί προς και από οποιοδήποτε αεροδρόμιο εξυπηρετεί με τις πτήσεις της.

Η νέα online υπηρεσία παρέχεται στους επιβάτες είτε κατά την αναχώρηση (προς το αεροδρόμιο), είτε μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο του προορισμού τους.

Η διαδικασία κράτησης είναι απλή: o επιβάτης ανοίγοντας στην ιστοσελίδα κρατήσεων της Olympic Air, επιλέγει τη διαδρομή της αρεσκείας του από ή προς το αεροδρόμιο, συμπληρώνει τα προσωπικά του στοιχεία, πληρώνει με την πιστωτική του κάρτα και στη συνέχεια λαμβάνει ένα επιβεβαιωτικό email με το οποίο ολοκληρώνεται και τυπικά η κράτησή του.

Όλα τα ταξί της υπηρεσίας είναι υψηλών προδιαγραφών, διαθέτουν κλιματισμό και ποικίλες παροχές, όπως παιδικό κάθισμα, χώρο για μεγάλο αριθμό αποσκευών, χώρο αποθήκευσης ειδικών απαιτήσεων κλπ. Η μεταφορά αποσκευών, παρέχεται δωρεάν. Ο επιβάτης γλυτώνει τις ουρές και την αναμονή, κάνει κράτηση σε προνομιακές τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις και φτάνει στον προορισμό του ξεκούραστος, με τη διαδρομή που ο ίδιος έχει επιλέξει, ενώ του παρέχεται κάλυψη σε περίπτωση καθυστέρησης πτήσης!

Επιπλέον δεν χρειάζεται να ανησυχεί για διαφορετικό νόμισμα ή άλλες υποχρεώσεις, καθώς ποτέ δεν θα του ζητηθεί να δώσει επιπλέον χρήματα αφού ήδη έχει πληρώσει.

Η νέα online υπηρεσία κράτησης ταξί, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες online υπηρεσίες που προσφέρει η Olympic Air, όπως το web check-in, το mobile check-in, η ασφάλεια ταξιδιού mondial assistance και οι κρατήσεις ξενοδοχείου και ενοικίασης αυτοκινήτου προσφέρουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους διασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλειά τους με γρήγορο και εύκολο τρόπο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More