ΟΠΑΠ: Με 41,7% το Sazka Group

Αίθουσα Σύνταξης

7 Φεβρουαρίου 2020, 7:29 πμ
Share

Η συμμετοχή στο επανεπένδυσης μερίσματος (scrip dividend) του ΟΠΑΠ ανήλθε στο 48,2% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου. Στο 41,7% ανέρχεται πλέον η συμμετοχή του μεγαλομέτοχου Sazka Group.

 Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι 2.900 μέτοχοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος (scrip dividend), επιλέγοντας να επανεπενδύσουν στην εταιρία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στο πρόγραμμα να ανέλθει στο 48,2% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

Σημειώνεται ότι το Sazka Group, ο μεγαλύτερος μέτοχος στον ΟΠΑΠ, επίσης επέλεξε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα επανεπένδυσης με το σύνολο των μετοχών που ελέγχει. Το ποσοστό συμμετοχής του ανέρχεται πλέον σε 41,7% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

Τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του μερίσματος και ταυτόχρονα 13.084.373 νέες μετοχές θα τεθούν σε διαπραγμάτευση.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές