Ποιος άλλαξε την γνώμη του Μυστακίδη;

Παρατραπεζίτης

2 Νοεμβρίου 2020, 11:17 μμ
Share

Που λέτε, οι τύποι εκτός του Πόλσον νόμιζαν ότι ομιλούν και εκ μέρους του Αρ. Μυστακίδη, γι’ αυτό και διέδωσαν ότι στην πρόταση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα συμμετείχε και ο «βασιλιάς των μετάλλων» .

Ήξερε ή δεν ήξερε κάτι ο Μυστακίδης; Το ερώτημα το έθεσα χθες και προσπάθησα να απαντήσω με τον τρόπο μου. Προφανώς και ως ο τρίτος μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Πειραιώς είχε ενημερωθεί, αλλά πέραν αυτού ουδέν.

Αν οι πηγές μου είναι ειλικρινείς -ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σε ανάλογες υποθέσεις που παίζονται πολλά- ο Μυστακίδης ναι μεν γνώριζε την πρόταση Πόλσον, αλλά δεν είχε απαντήσει καταφατικά, είπε κάτι μεσοβέζικο και άρχισε τα τηλέφωνα.

Ο πρώτος στον οποίο τηλεφώνησε ήταν γνωστός πολιτικός, ο οποίος και συνέβαλλε στην διαμόρφωση της τελικής γνώμης του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία.

Το όνομα του πολιτικού, θα σας το αποκαλύψω την Πέμπτη από τις στήλες της εφημερίδας μας και θα κάνει πάταγο!

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google
#Tags

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές