ΣΕΔ: Ξεκίνησε τη Γενική Συνέλευση από τον ΤΙΤΑΝ

Αίθουσα Σύνταξης

14 Μαΐου 2021, 1:22 μμ
Share

Με τη Γεν. Συνέλευση του Ομίλου ΤΙΤΑΝ Α.Ε., ξεκίνησε το κύριο μέρος του “Προγράμματος Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Ανωνύμων Εταιρειών 2021” που διοργανώνει ο ΣΕΔ, για 7η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Γεν. Συνέλευση έγινε στην Κύπρο, την Πέμπτη 13/5/2021 και μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Τάκης Αράπογλου ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μιχάλης Κολακίδης και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος.

Ήταν η πρώτη Γεν. Συνέλευση στα πλαίσια του προγράμματος και την παρακολούθησαν 50 φοιτητές και φοιτήτριες, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι φοιτητές συμπλήρωσαν το σχετικό ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του οποίου οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν μετά από επεξεργασία που θα γίνει μετά το τέλος του προγράμματος.

Από τη Γεν. Συνέλευση ξεχώρισαν οι αναφορές του Προέδρου στην Εταιρική Διακυβέρνηση, δεδομένου ότι η εταιρεία ακολουθεί πλέον τον Βελγικό Κώδικα Ε.Δ., που είναι ένας από τους πιο αυστηρούς στον κόσμο, καθώς και τις αναφορές στην προστασία του περιβάλλοντος, όπου η εταιρεία έχει αποδείξει διαχρονικά την ευαισθησία της και έχει ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ, παρά το γεγονός ότι άλλαξε έδρα, δείχνει για άλλη μια φορά την αγάπη και την αφοσίωση που έχουν τα ηγετικά στελέχη του στην Ελλάδα, την οποία δεν εγκαταλείπουν ποτέ. 

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές