Σήμερα στην One Voice: Τσουπ! Ο Ευκλείδης… στο πλευρό του Μητσοτάκη

Αίθουσα Σύνταξης

14 Μαρτίου 2025, 7:00 πμ
Share

Μη χάσετε σήμερα το νέο φύλλο της καθημερινής One Voice. Πρωτοσέλιδο θέμα «Τσουπ! Ο Ευκλείδης… στο πλευρό του Μητσοτάκη».

Σε ρόλο «Γεωργιάδη» εναντίον της Καρυστιανού. Αλέξη, αποδοκίμασέ τον. Δείξε στον λαό ότι κατάλαβες τα λάθη σου.

Διαβάστε ακόμη στην One Voice της Παρασκευής 14 Μαρτίου:

  • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Οι ξενοδόχοι ακόμα περιμένουν τις οδηγίες του κράτους. Τους άφησαν «στον αέρα» και δεν ξέρουν τι να κάνουν.
  • ΚΩΣΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Έπεσε στην παγίδα του Μητσοτακισμού ο Ν. Παπαδόπουλος. Προπέτασμα καπνού η Πινακοθήκη, για να ξεχαστούν τα Τέμπη.
  • ΑΡΘΡΟ: Απαίτηση της Ιστορίας η ενιαία προοδευτική έκφραση. «Η ελπίδα πρέπει να νικήσει τον θυμό» γράφει ο Σπύρος Δέδογλου, μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
  • ΑΓΟΡΕΣ: Γιατί το ελληνικό χρηματιστήριο αυτονομήθηκε από ΗΠΑ και Ευρώπη. Τι βλέπουν οι ξένοι και κάνουν παιχνίδι στη Λ. Αθηνών.

Μη χάσετε το νέο φύλλο της One Voice που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα με πλούσιο ρεπορτάζ. Με 24 έγχρωμες σελίδες, μοντέρνα και ευκολοδιάβαστη σχεδίαση και μόνο με 1,5 ευρώ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές