Στον εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκαν οι 24 από τους 48 κατηγορούμενους για την εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε στην Κρήτη. Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο αδέλφια, γνωστοί επιχειρηματίες στον τουρισμό, που φέρονται ως οι ηγέτες της ομάδας.
Μεταξύ των κατηγορουμένων υπάρχουν επιχειρηματίες, ένας αστυνομικός, δύο στρατιωτικοί και ένας κληρικός. Οι Αρχές ερευνούν διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμούς, παράνομες αγοραπωλησίες ακινήτων και ξέπλυμα χρημάτων.
Η οργάνωση είχε χωρίσει την πόλη σε τρεις ζώνες ευθύνης, χρησιμοποιούσε νόμιμες επιχειρήσεις για πληρωμές με POS και IRIS και τα μέλη της είχαν κωδικές ονομασίες. Η δικογραφία περιλαμβάνει 8.000 σελίδες και κατασχέθηκαν μετρητά άνω του 1 εκατ. ευρώ, εκρηκτικά και οπλοστάσιο.
Σήμερα στις 14:00 θα γίνουν ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις και τα ευρήματα.




































