Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

ΤΕΜΕΣ – Lamda Development: Είναι πολλά τα λεφτά…

0 5

Παρότι διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο όσον αφορά τον τουρισμό, τα deals φαίνεται πως κλείνουν με… ορίζοντα τα επόμενα χρόνια.

Τέτοια είναι η περίπτωση της σύναψης συμφωνίας του ομίλου ΤΕΜΕΣ (Costa Navarino) με την Lamda Development για την από κοινού ανάπτυξη δύο σύγχρονων, πολυτελών ξενοδοχείων και των αντίστοιχων τουριστικών-οικιστικών συγκροτημάτων στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού, κατά την πρώτη πενταετή φάση της υλοποίησης του έργου.

Η συμφωνία προβλέπει την ανάπτυξη ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων εντός του χώρου της Μαρίνας του Αγίου Κοσμά και ενός δεύτερου παραθαλάσσιου ξενοδοχείου πέντε αστέρων κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, ενώ και τα δύο κτίσματα θα πλαισιώνονται από οικιστικά συγκροτήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνολική επένδυση για τη δημιουργία των δύο ξενοδοχείων με τα αντίστοιχα τουριστικά-οικιστικά συγκροτήματα ανέρχεται σε 300 εκατομμύρια ευρώ.

Από τις δύο εταιρίες, επίσης, τονίζεται ότι η ανάπτυξη των μονάδων, η οποία τελεί υπό την αίρεση, μεταξύ άλλων, της απόκτησης της Ελληνικό Α.Ε. από τη Lamda Development, θα γίνει μέσω δύο εταιρειών ειδικού σκοπού, στο μετοχικό κεφάλαιο των οποίων θα συμμετέχουν οι όμιλοι της ΤΕΜΕΣ και της Lamda Development, σε ποσοστό 70% και 30% αντίστοιχα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More