Το πράγμα ξεχείλωσε με τους Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο και πρέπει να τους καλέσει εισαγγελέας, πολιτικός και της Στρατονομίας.
Οι Αγγελόπουλοι αφήνουν υπονοούμενα ότι έγινε παρατυπία χοντρή για να μην πάει φαντάρος ο Γιαννακόπουλος. Ότι για άλλον ήταν η απαλλαγή και την πήρε αυτός. Στο καπάκι, ο Γιαννακόπουλος με ύφος εισαγγελέα έδρας και μαγκιά και καλά, καπνίζοντας, σκέτος Αλ Πατσίνο σε μαφιόζικη ταινία, ανακοίνωνε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με την Εθνική Τράπεζα και τη Χαλυβουργική. Πού πήγαν τα δάνεια των πεντακοσίων τόσων εκατομμυρίων, αναρωτιέται ο Ντιμπιτζής. Μέγα θέμα και αυτό. Και αν και οι δυο λένε την αλήθεια, τι χαμπάρια;
Και όχι μόνο αυτά, αλλά σιγά-σιγά θα βγαίνουν κι άλλα. Και αφού τα ξέρουν, θα τα μπουμπουνίσουν. Και οι εισαγγελείς τι κάνουν; Όλοι απασχολημένοι με τη δίκη στα Τέμπη είναι; Και αυτοί στον Στρατό; Να δείξουν ότι άδικα τους κατηγορούν ότι μοιράζουν τρελόχαρτα σε δυο λεπτά λίγο τρελίτσα να το παίξει κάποιος.
Ο Γιαννακόπουλος καταδικάστηκε που αποκάλεσε δωσίλογους την οικογένεια των Αγγελόπουλων. Με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου. Για αυτό δεν είπε τίποτα ο Ντιμπιτζής. Ούτε τα Ντιμπιτζηδομαστόρια το πρόβαλαν. Και λένε οι Αγγελόπουλοι ότι ο θείος τους πήρε μέρος στην Αντίσταση και στην επιστροφή των κατοχικών δανείων.
Γι’ αυτό λέω. Έχει γκατς κανένας εισαγγελέας ν’ ασχοληθεί; Θα την προχωρήσουν τη δουλειά οι Αγγελόπουλοι;
Τώρα, θα πεις, έμεινε τίποτα όρθιο στην Ελλάδα για να μείνει και στο μπάσκετ;






































