Voice Believers: Ελέγχει κανείς τον Σπυρόπουλο;

Μαύρη Λίστα

7 Μαΐου 2026, 8:01 πμ
Share

Ρητορικό το ερώτημα μας. Γιατί κανείς δεν τον ελέγχει, ενώ θα έπρεπε γιατί άλλωστε έχει δώσει πολλές αφορμές, κύριε Γκαγκάτση.   

Αντί να ασκήσει δίωξη στον Φωτιά και στον Λανουά για αλλοίωση πρωταθλήματος, για συνειδητή αλλοίωση, με το απίστευτο πέναλτυ που έδωσε σε βάρος της ΑΕΛ στις Σέρρες, κόντρα στο VAR που του είπε ότι δεν υπάρχει παράβαση, άσκησε δίωξη στον Νταβέλη που δικαιολογημένα ξέσπασε για το απροκάλυπτο στήσιμο της ομάδας του από τους Λανουάδες.

Ο επενδυτής δεν δικαιούται να προστατεύσει την επένδυση του από τους… κόρακες.

Υ.Γ. 1ο) Με τον φάκελο των περίφημων στημένων που αποκάλυψε η ΕΥΠ σε συνεργασία με την Interpol τι έγινε, κ. Σπυρόπουλε; Σε ποια αρχεία τον θάψατε;   

Υ.Γ. 2ο) Επειδή το θέμα, το ποδόσφαιρο γενικότερα, αποτελεί και επιχειρηματικό ζήτημα, αντέγραψα σήμερα τους Voice Believers.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές