fbpx

ΥΠΑ: Χορηγήθηκαν πιστοποιητικά κατά EASA στα αεροδρόμια Κυθήρων, Χίου, Σητείας

Πιστοποιήθηκαν κατά EASA τα κρατικά αεροδρόμια Κυθήρων “Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης”, Χίου “Όμηρος” και ο δημοτικός αερολιμένας Σητείας “Βιτσέντζος Κορνάρος”, που διαχειρίζεται η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Ειδικότερα, τα πιστοποιητικά απονεμήθηκαν από τον διοικητή της ΑΠΑ, Δρ. Χρήστο Τσίτουρα, στους αερολιμενάρχες των αεροδρομίων, υπό την παρουσία του διοικητή της ΥΠΑ, Γεώργιου Σαουνάτσου και του υποδιοικητή της ΥΠΑ, Γεώργιου Βαγενά, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΠΑ.

Η διαδικασία πιστοποίησης των αεροδρομίων της ΥΠΑ από την ΑΠΑ, διεξάγεται εντός του ανακοινωθέντος χρονοδιαγράμματος, επιβεβαιώνοντας τη συμμόρφωσή τους με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της EASA για την επιχειρησιακή λειτουργία και την οργανωτική δομή τους. Η πιστοποίηση καλύπτει το σύνολο των υποδομών και σηματοδοτεί την εντατικοποίηση μιας συγκροτημένης προσπάθειας για την αντιμετώπιση λειτουργικών προκλήσεων παράλληλα με τη βελτίωση της γενικής εικόνας των αερολιμένων μας.

Είχαν προηγηθεί οι πιστοποιήσεις των κρατικών αερολιμένων Ηρακλείου και Αλεξανδρούπολης στις 24/1/25, και των αερολιμένων Ιωαννίνων, Σύρου και Μήλου στις 31/1/25. Ο κύκλος της διαδικασίας πιστοποιήσεων κατά EASA των αεροδρομίων της ΥΠΑ θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος Φεβρουαρίου, με την πιστοποίηση των κρατικών αερολιμένων Καρπάθου και Λήμνου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra