Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Ζαγοράκης: «Έριξε πόρτα» σε Αλαφούζο, Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη

0 170

Θεώρησε σωστό, ο εκ δεξιών του πρωθυπουργού, Γ. Γεραπετρίτης, να πάρει στο τηλέφωνο τον Θοδωρή Ζαγοράκη και να του διαβιβάσει την επιθυμία του Μαξίμου, δηλαδή του Κυριάκου Μητσοτάκη, νέος εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ να είναι η δικηγόρος και πρώην εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αθηνά Μπαλωμένου.

Η εκλεκτή του Αλαφούζου δηλαδή. Του Αλαφούζου του ΣΚΑΪ, που από το πρωί έως το βράδυ λιβανίζει τον Κ. Μητσοτάκη.

Ο Αλαφούζος είχε φροντίσει να κάνει επίθεση… φιλίας προς τον Ζαγοράκη, τη μέρα των εκλογών της ΕΠΟ, λέγοντας πως ο αρχηγός της Εθνικής του Euro, είναι ο καταλληλότερος γι’ αυτή τη θέση.

Ίσως, επίσης, να πίστεψε, το αφεντικό του ΣΚΑΪ, ότι επειδή ο Μητσοτάκης είχε προτείνει τον «Ζαγόρ», θα μπορούσε και να τον επηρεάσει. Και έτσι ζήτησε (όπως λένε άτομα από το Μαξίμου που πλέον υβρίζουν τον Ζαγοράκη) από τον πρωθυπουργό να μεσολαβήσει στον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, ώστε να πάρει θέση η εκλεκτή του.

Βεβαίως και δεν έγινε δεκτή η παρέμβαση του Αλαφούζου, που εκφράσθηκε από τον Γεραπετρίτη.

Άλλωστε ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν είναι βλάκας.

Ήξερε πως αν το μπλοκ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήθελε άλλον εκτελεστικό Γραμματέα, το μόνο που θα κατάφερνε αν «κατέβαζε» την πρόταση των Αλαφούζου, Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη, θα ήταν να σπάσει τα μούτρα του.

Και φυσικά δεν το έκανε.

«Παραιτούμαι από το δικαίωμα να προτείνω ως πρόεδρος τον επόμενο εκτελεστικό γραμματέα», είπε ο Ζαγοράκης στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, την Δευτέρα.

Και ακολούθως… χαιρέτισε.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Π. Δημητρίου πήρε τον λόγο και πρότεινε για τη θέση – κλειδί τον Ιάκωβο Φιλιππούση, ο οποίος από την περίοδο της ΠΔΕ ήταν διευθυντής επικοινωνίας στην ομοσπονδία.

Και, κάπου εκεί, ενταφιάσθηκαν οι επιδιώξεις Αλαφούζου, Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη.

Σύντομα ακολουθεί και το 40ήμερο μνημόσυνο για τις ελπίδες του αφελή Αυγενάκη, ότι θα μπορούσε να ελέγξει την ΕΠΟ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More