ΕΚΤ: Αμετάβλητο το επιτόκιο

1Voice.gr

6 Σεπτεμβρίου 2012, 12:00 πμ
Share

Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για δεύτερο διαδοχικό μήνα, μετά τη μείωση κατά 25 μονάδες βάσης τον Ιούλιο.

Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για δεύτερο διαδοχικό μήνα, μετά τη μείωση κατά 25 μονάδες βάσης τον Ιούλιο.
Ειδικότερα, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητο στο 0,75% το επιτόκιο των πράξεων κύριας αναχρηματοδότησης.
Παράλληλα, τα επιτόκια της διευκόλυνσης οριακής χρηματοδότησης και της διευκόλυνσης αποδοχής καταθέσεων παραμένουν αμετάβλητα στο 1,50 % και 0,00 % αντιστοίχως.
Το επενδυτικό ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΕΚΤ ο Mario Draghi στις 15.30 ώρα Ελλάδος.
Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google
#Tags

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές