«Όχι» ΔΗΜΑΡ στην πρόταση δυσπιστίας

Μαρίζα Θεοτοκάτου

8 Νοεμβρίου 2013, 12:09 μμ
Share

Δεν θα στηρίξουμε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στο Star, έκανε λόγο για «τακτικιστική κίνηση, που εξυπηρετεί περισσότερο τις εσωκομματικές ισορροπίες του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ευ. Βενιζέλος: Απροκάλυπτη ανευθυνότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βαριές κατηγορίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Κινήματος, λίγο πριν αρχίσει η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «πράξη απροκάλυπτης εθνικής ανευθυνότητας» εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία «υπονομεύει τις προσπάθειες της χώρας να εμφανιστεί ενιαία σε μια δύσκολη διαπραγμάτευση με την τρόικα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης ότι η σχετική πρόταση έρχεται σε μια στιγμή που η χώρα επιχειρεί να στείλει, όπως δικαιούται, ένα μήνυμα αισιοδοξίας και σταθερότητας και όταν υπάρχει ανοιχτή η προοπτική εξόδου από την κρίση.

 

 

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google
#Tags

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές