Περιθώριο έως τις 9 Σεπτεμβρίου δίνει η κυβέρνηση στις τράπεζες να δηλώσουν το πώς επιθυμούν να εμπλακούν στο rollover των ελληνικών ομολόγων, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές και αξιωματούχους του υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το Reuters. Περιθώριο έως τις 9 Σεπτεμβρίου δίνει η κυβέρνηση στις τράπεζες να δηλώσουν το πώς επιθυμούν να εμπλακούν στο rollover των ελληνικών ομολόγων, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές και αξιωματούχους του υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το Reuters.
«Μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να ανταποκριθούν σε διερευνητική επιστολή για τη συμμετοχή τους στο PSI, που θα αποτελέσει μια πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος», ανέφερε η πηγή από το υπουργείο Οικονομικών που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
Άλλη τραπεζική πηγή που εμπλέκεται στις διαδικασίες, δήλωσε στο Reuters ότι «μας είπαν ότι θα έχουμε μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου για να απαντήσουμε εάν θα συμμετέχουμε, σε ποιόν βαθμό και ποιο ποσό ομολόγων».




































