Δεν υπάρχουν ακόμα συζητήσεις για μια πιθανή συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, και του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA.
«Δεν υπάρχουν ακόμα συζητήσεις για μια συνάντηση», είπε ο κ. Ντμίτρι Πέσκοφ, ερωτηθείς να σχολιάσει δημοσίευμα των Sunday Times σύμφωνα με το ποίο ο Τραμπ είχε δηλώσει σε βρετανούς αξιωματούχους ότι μια τέτοια σύνοδος σχεδιάζεται, και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στο Ρέϊκιαβικ της Ισλανδίας.
Από την πλευρά του, ο εκλεγμένος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, δήλωσε πως ο Τραμπ είναι αποφασισμένος να διερευνήσει την πιθανότητα καλύτερων σχέσεων με τη Ρωσία, σημειώνοντας πως η συζήτηση που είχε ο σύμβουλος του Τραμπ, κ. Φλιν, τον Δεκέμβριο με τον Ρώσο πρέσβη, δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με το θέμα των κυρώσεων.






































