Δεν έλειψαν και πάλι οι εκπλήξεις από τον Πάουλο Μπέντο, στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό (Τετάρτη (8/2, 19.30) παιχνίδι, με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο.
Μέσα στη 18άδα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά και οι Ιντέγε – Καρντόσο, τρεις δηλαδή, οι επιθετικοί. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ελιουνούσι, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια και Μάριν και πάλι για λόγους τακτικής.
Ο Μπουχαλάκης θα είναι ο αντι…Ρομαό, που έμεινε και αυτός εκτός αποστολής, ενώ τόσο ο Παρέδες όσο και ο Φιγκέιρας θα είναι κανονικά στην αποστολή με τον δεύτερο αναμένεται να είναι και βασικός.
Η αποστολή που ανακοινώθηκε είναι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μαρτίνς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.
Α.Β.






































