ΓΣΕΕ: Απαράδεκτες οι απαιτήσεις της τρόικας

1Voice.gr

14 Δεκεμβρίου 2011, 12:00 πμ
Share

«Οι εργαζόμενοι της χώρας μας, δεν έχουν τίποτα να διαπραγματευτούν, να ανεχθούν, να δώσουν, είτε από την ΕΓΣΣΕ και τον κατώτατο μισθό είτε από τα ασφαλιστικά και εργασιακά τους δικαιώματα», είναι το μήνυμα της ΓΣΕΕ προς την κυβέρνηση τους εργοδότες και την τρόικα.

«Οι εργαζόμενοι της χώρας μας, δεν έχουν τίποτα να διαπραγματευτούν, να ανεχθούν, να δώσουν, είτε από την ΕΓΣΣΕ και τον κατώτατο μισθό είτε από τα ασφαλιστικά και εργασιακά τους δικαιώματα», είναι το μήνυμα της ΓΣΕΕ προς την κυβέρνηση τους εργοδότες και την τρόικα.

«Τους έχουν αφαιρεθεί πολλά και σημαντικά χωρίς να βελτιωθεί ουσιαστικά η ανταγωνιστικότητα και το χρέος της χώρας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται: «Ήδη βιώνουμε βαθύτατη ύφεση με έκρηξη της ανεργίας, δραματική μείωση μισθών και συντάξεων που σε συνδυασμό με τις φοροεπιδρομές και την ακρίβεια, έχουν δημιουργήσει συνθήκες κοινωνικής εξαθλίωσης και φτώχειας».

«Ας βγάλουν λοιπόν από το μυαλό τους κάθε σκέψη, κάθε πρόταση, απαίτηση ή προσπάθεια για περαιτέρω περικοπές ή ανατροπές στα εναπομείναντα δικαιώματα των εργαζομένων, γιατί διαφορετικά θα εισπράξουν πρωτόγνωρες και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις », καταλήγει η ΓΣΕΕ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

9:16 πμ

Ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους της Αττικής

9:04 πμ

Κρίσιμες ώρες για 3χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Ζεφύρι

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές