Ξετσίπωτοι.
Στα παλαιά τους παπούτσια ότι έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν εναντίον τους. Με εξαίρεση την μαύρη ομάδα της χώρας και τα παραρτήματα της.
Τι γύρευε σήμερα στην ΚΕΔ ο υπάλληλος στο OPEN TV του Σαββίδη; Με ποιους συναντήθηκε; Γιατί τον δέχτηκε ο Περέιρα; Την ώρα που ο μισθοφόρος της εξυγίανσης με τα 22 χιλιάρικα τον μήνα αρνείται να συναντηθεί με τον Κούγια, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λάρισας -έναν επενδυτή στον χώρο του ποδοσφαίρου-, με το πρόσχημα ότι δεν είχαν ραντεβού, συναντάται ο Περέιρα με τον Κάκο. Με ποια ιδιότητα τον συνάντησε;
Μάλλον πήγε ο Κάκος να του εξηγήσει ότι ο Κατσάνης αδίκησε την… μπαοκάρα. Αυτά που έλεγε στο OPEN TV την Κυριακή. Ότι δεν της έδωσε ο διαιτητής… 4 πέναλτυ. Ο Κάκος ο οποίος δεν είδε τα δύο καταφανέστατα πέναλτυ που δεν έδωσε στον Ολυμπιακό ο Τζήλος. Ο Κάκος ο οποίος ξεπερνώντας κάθε όριο δεν είδε καμία αποβολή και καμία κίτρινη, από τις πολλές που δεν έδωσε ο Τζήλος στα δρεπάνια της Ξάνθης. Ο Κάκος, που έβγαλε τον Τζήλο ότι ευνόησε τον Ολυμπιακό γιατί έπρεπε ο λαρισαίος να αποβάλει και τον Σισέ.
Ούτε οι Παοκτζήδες δεν βλέπουν τους Κάκους. Για αυτό η τηλεθέαση του OPEN TV είναι λίγο μεγαλύτερη της ΕΡΤ.
V.B.






































