Διεθνής προβολή για τα ελληνικά προϊόντα στο Grecotel Larissa Imperial

Αίθουσα Σύνταξης

20 Ιουνίου 2019, 9:59 πμ
Share

Ημερίδα με διεθνές ενδιαφέρον για την προώθηση γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial στις 12 Ιουνίου.

Το 4ο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων για εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου Τροφίμων διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου «Enterprise Greece».

Στις επιχειρηματικές συναντήσεις-επαφές που πραγματοποιήθηκαν στο Grecotel Larissa Imperial, συμμετείχαν συνολικά 18 τυροκομικές επιχειρήσεις από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, ενώ οι 22 ξένοι αγοραστές προέρχονταν από τη Β. Αμερική, τον Καναδά, την Ευρωπαϊκή Ένωση, από τον Αραβικό κόσμο, την Κίνα και την Κορέα.

Η φετινή διοργάνωση εστιάζοντας στον υποκλάδο των Τυροκομικών Προϊόντων σηματοδότησε την έναρξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος προβολής και προώθησης των γαλακτοκομικών – τυροκομικών προϊόντων της χώρας, με εξωστρεφή προσανατολισμό και ταυτόχρονη στήριξη των τοπικών οικονομιών. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις υλοποιήθηκαν με την υποστήριξη των γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των Πρεσβειών της Ελλάδας, τα οποία έδωσαν τη δυνατότητα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους συμμετέχοντες αγοραστές, εκπροσώπους δικτύων διανομής και αλυσίδων λιανεμπορίου, να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας, καθώς επίσης να ενημερωθούν για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς.

Σημειώνεται ότι το Grecotel Larissa Imperial, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που δημιουργήθηκε σύμφωνα με διεθνή standards ξενοδοχείων 5 αστέρων, συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια λειτουργίας, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της Λάρισας. Σε ιδανική τοποθεσία, στα περίχωρα της Θεσσαλικής πρωτεύουσας, μέσα σε καταπράσινη έκταση με ιδιαίτερα φροντισμένα δωμάτια και bungalows, διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους λειτουργικούς χώρους με φυσικό φως, οι οποίοι προσφέρουν τη δυνατότητα φιλοξενίας υψηλής εμβέλειας διοργανώσεων δυναμικότητας έως και 800 ατόμων. Το καλοκαίρι μάλιστα οι πανέμορφοι κήποι που δροσίζονται από εντυπωσιακή πισίνα και οι κομψές βεράντες μπορούν να φιλοξενήσουν μοναδικά events με εκλεκτά μενού και ατμοσφαιρικό διάκοσμο. Η άρτια υποδομή, τα πολυτελή δωμάτια και το σύγχρονο Imperial Health Spa σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και τις υψηλές γαστρονομικές επιδόσεις της Grecotel αποτελούν εγγύηση για την άψογη φιλοξενία συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

8:00 μμ

Λάκης Λαζόπουλος: Ετοιμάζει βιβλίο για το Predator

7:45 μμ

Ο Λανουά έμεινε γιατί κάτι χρωστάει

7:33 μμ

Amazon: Το στοίχημα της AI απέναντι σε Microsoft και Google

7:15 μμ

Η «Θεοπούλα» στο πλευρό του Τσίπρα

7:02 μμ

Ο Βορίδης σε ρόλο… ιππικού για τον Μητσοτάκη

6:45 μμ

Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Όταν στριμώχνεται, είναι ακόμη πιο επικίνδυνος

6:32 μμ

TikTok: Στρατηγική επιβίωσης απέναντι στις πολιτικές πιέσεις

6:16 μμ

Στημένο; Ε, και;

6:01 μμ

Πανελλαδική έρευνα REMAX Ελλάς: Τι ακίνητα επέλεξαν οι αγοραστές το 2025

5:45 μμ

Ντόναλντ Τραμπ: Προσπαθεί να διασωθεί μέσω Βανς – Ρούμπιο

5:43 μμ

Αγρότες: Τα 160 εκατ. του Σχοινά και οι πληρωμές που δεν έρχονται ποτέ

5:36 μμ

Χρηματιστήριο: Οι τράπεζες έφεραν διόρθωση, αλλά οι 2.400 μονάδες παραμένουν στο στόχαστρο

5:31 μμ

Παπουτσάνης: CEO προέβη μέσω εταιρείας του σε αγορά μετοχών

5:17 μμ

Εμμονική απομόνωση: Η «βεντέτα» Σακελλαρίδη με τον Τσίπρα

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές