Ένωση Τραπεζών: Ποιες συναλλαγές γίνονται πιο εύκολα ηλεκτρονικά

Αίθουσα Σύνταξης

8 Μαΐου 2020, 1:18 μμ
Share

Τις τεχνολογικές δυνατότητητες εξυπηρέτησης για τους πελάτες υπενθυμίζει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών για την αποφυγή του συγχρωτισμού στα καταστήματα.

«Πληρωμές λογαριασμών, τηλεφώνου, ηλεκτρικής ενέργειας, ύδρευσης, δημοσίου (εφορία, ασφαλιστικοί φορείς κ.α.), μπορούν να γίνουν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από το σπίτι. Όσοι συμπολίτες μας δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες μπορούν να απευθυνθούν στα κέντρα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και να εκτελέσουν ένα μεγάλο πλήθος συναλλαγών. Επίσης μπορούν να εξυπηρετούνται σε ένα από τα 5.800 ATM που λειτουργούν καθημερινά και όλο το 24ωρο σε ολόκληρη την επικράτεια και να εκτελέσουν πολλές τραπεζικές εργασίες όπως αναλήψεις, καταθέσεις, πληρωμές, ενημερώσεις συναλλαγών και υπολοίπων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι τα τραπεζικά καταστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης λειτούργησαν και λειτουργούν με επαρκές προσωπικό, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, ώστε όσοι συναλλασσόμενοι προτιμούν το τραπεζικό κατάστημα, παρά τις οδηγίες, να προσέρχονται σε αυτό με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Οι τράπεζες με τη συνεργασία των πολιτών και των αρμόδιων αρχών θα σταθούν αρωγοί στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην όσο δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

8:00 μμ

Λάκης Λαζόπουλος: Ετοιμάζει βιβλίο για το Predator

7:45 μμ

Ο Λανουά έμεινε γιατί κάτι χρωστάει

7:33 μμ

Amazon: Το στοίχημα της AI απέναντι σε Microsoft και Google

7:15 μμ

Η «Θεοπούλα» στο πλευρό του Τσίπρα

7:02 μμ

Ο Βορίδης σε ρόλο… ιππικού για τον Μητσοτάκη

6:45 μμ

Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Όταν στριμώχνεται, είναι ακόμη πιο επικίνδυνος

6:32 μμ

TikTok: Στρατηγική επιβίωσης απέναντι στις πολιτικές πιέσεις

6:16 μμ

Στημένο; Ε, και;

6:01 μμ

Πανελλαδική έρευνα REMAX Ελλάς: Τι ακίνητα επέλεξαν οι αγοραστές το 2025

5:45 μμ

Ντόναλντ Τραμπ: Προσπαθεί να διασωθεί μέσω Βανς – Ρούμπιο

5:43 μμ

Αγρότες: Τα 160 εκατ. του Σχοινά και οι πληρωμές που δεν έρχονται ποτέ

5:36 μμ

Χρηματιστήριο: Οι τράπεζες έφεραν διόρθωση, αλλά οι 2.400 μονάδες παραμένουν στο στόχαστρο

5:31 μμ

Παπουτσάνης: CEO προέβη μέσω εταιρείας του σε αγορά μετοχών

5:17 μμ

Εμμονική απομόνωση: Η «βεντέτα» Σακελλαρίδη με τον Τσίπρα

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές