ΓΕΕΘΑ: Ανάκληση αδειών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Αίθουσα Σύνταξης

10 Αυγούστου 2020, 8:47 πμ
Share

Σε ανάκληση των αδειών σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προχώρησε χθες το βράδυ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Τα στελέχη καλούνται να επιστρέψουν στις μονάδες τους, σε μικρό χρονικό διάστημα. Όσοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί βρίσκονται σε άδεια, επιστρέφουν άμεσα στις μονάδες, ενώ δεν εγκρίνονται νέες άδειες. 

Σημειώνεται ότι σήμερα η Τουρκία προχώρησε σε άλλη μια προκλητική ενέργεια, καθώς εξέδωσε νέα Navtex με την οποία προαναγγέλλει σεισμικές έρευνες από την Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο.

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ

Στις  12.00 θα συνεδριάσει εκτάκτως υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ ενώ λίγο νωρίτερα θα συνεδριάσει στο ΓΕΕΘΑ το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) για την εκτίμηση της κατάστασης όπως διαμορφώνεται μετά από τη νέα πρόκληση των Τούρκων στην περιοχή νότια του Καστελόριζου και της Καρπάθου.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές