Μπάχαλο για τα SMS, μεταξύ Άδωνι και Πιερρακάκη

Σίσσυ Δριτσοπούλου

27 Απριλίου 2021, 4:37 μμ
Share

Ακούς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, να λέει πως είμαστε κοντά στην κατάργηση των SMS.

Γυρνάς κανάλι, πηγαίνεις στον Σκάι, κι εκεί ακούς τον μόνιμο θαμώνα του καναλιού, υπουργό Άνευ Αντικειμένου, Άδωνι Γεωργιάδη, να δηλώνει πως «δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να καταργηθούν τα SMS».

Και, ο Έλληνας πολίτης, που είναι κλεισμένος, από τον περασμένο Νοέμβριο, σε ένα lockdown (που μόνο lockdown δεν είναι) το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι αποτελεσματικό, ποιόν να πιστέψει;

Τον Πιερρακάκη ή τον Άδωνι;

Ή μήπως την Πελώνη;

Είναι κι αυτό ένα δείγμα του μπάχαλου που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση σε ότι αφορά την διαχείριση (μάλλον η λέξη του πέφτει βαριά του Μητσοτάκη) της πανδημίας.

Άλλα λέει ο ένας υπουργός, άλλα ο άλλος, άλλα εξαγγέλλει ο πρωθυπουργός, άλλα είναι να μέτρα που υλοποιούνται.

Το απόλυτο μπάχαλο.

Πάντως, το πιο πιθανό είναι το SMS να καταργηθεί από τις 15 του Μάη.

Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή τότε θα ανοίξει ο τουρισμός.

Θ’ αναρωτηθείτε, εύλογα, «μα καλά, κι αν τα επιδημιολογικά στοιχεία είναι ίδια ή χειρότερα από τα τωρινά, πάλι θα σταματήσει το SMS;».

Μα καλά, ποιός σας είπε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή τους βασίζονται στα επιδημιολογικά στοιχεία για τις αποφάσεις που παίρνουν.

Στα ζάρια παίζουν τη ζωή 10 εκατ. Ελλήνων…

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές