Τα μαζεύει τώρα ο Γεωργιάδης – «Αγαπητέ Κασσελάκη, κακώς έγινε εν τη ρύμη του λόγου μου»

Αίθουσα Σύνταξης

21 Μαΐου 2024, 1:37 μμ
Share

Μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, για την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο υπουργός Υγείας, που χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «μάπα», προχώρησε σε αναδίπλωση, σε ότι αφορά τον προσδιορισμό.
Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο X ο Γεωργιάδης αναφέρει «Αγαπητέ κ. Κασσελάκη η φράση που χρησιμοποίησα, κακώς, έγινε εν τη ρήμη του λόγου μου και ζήτησα να διαγραφεί αμέσως. Εσείς που είστε αλάνθαστος δεν αντιλαμβάνεστε ότι εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε ενίοτε και λάθη…Αντιθέτως όμως όσα γράφετε εδώ είναι συνειδητά ψέματα».

Επίσης, ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε ότι «ποτέ δεν αποκάλεσα «κάφρους» του υγειονομικούς γενικά (τους οποίους πάντα υπερασπίζομαι) αλλά μερικούς παρισταμένους συνδικαλιστές που έβριζαν πάνω στην Ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου. Αλήθεια εσείς επικροτείτε αυτή την συμπεριφορά; Επίσης εγώ δεν είπα «ότι θα σας ξεσκίσω» όπως είπατε εσείς για μένα, ρήμα που υποκρύπτει βία και για το οποίο ουδέποτε ζητήσατε έστω μία συγγνώμη».
Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γράψει νωρίτερα ότι «παρακαλώ λοιπόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς προς εμένα.
Όμως να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς «κάφρους» και «ανθρωπάκια».
“Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα.”

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

9:16 πμ

Ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους της Αττικής

9:04 πμ

Κρίσιμες ώρες για 3χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Ζεφύρι

8:53 πμ

Έβδομος θάνατος κρατούμενου στον Άγιο Στέφανο Πατρών

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές