Επίδομα Παιδιού Α21: Έως 15 Νοεμβρίου θα γίνονται οι αιτήσεις

Αίθουσα Σύνταξης

11 Νοεμβρίου 2024, 7:33 μμ
Share

Μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 θα είναι ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού-Α21, ενόψει της πληρωμής της 6ης δόσης του επιδόματος στις 30 Νοεμβρίου 2024, σύμφωνα με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον  ΟΠΕΚΑ.

Μετά το πέρας της ημέρας και ώρας, η πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του επιδόματος θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 08.00.

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα επιδόματα που χορηγεί ο Οργανισμός.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές