METRO Α.Ε.Β.Ε.: Τα My Market στην Ελευσίνα

Μαρίζα Θεοτοκάτου

29 Αυγούστου 2014, 1:25 μμ
Share

Στο πλαίσιο της διαρκούς επέκτασης του δικτύου της και με συνέπεια στις στρατηγικές επιλογές της, η 100% Ελληνική εταιρεία ΜΕTRO A.E.B.E. συνεχίζει, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο, να επενδύει δυναμικά, με την σχεδόν ταυτόχρονη έναρξη λειτουργίας δύο καταστημάτων My market στην περιοχή της Ελευσίνας.

 

Το 1ο καταστήμα My market στην Ελευσίνα, που ξεκίνησε τη λειτουργία του την Πέμπτη 24 Ιουλίου, βρίσκεται σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, στη συμβολή των οδών Επισμηναγού Νέζη, Γράμμου και Σπετσών. Πρόκειται για ένα ακόμη μοντέρνο και σύγχρονο κατάστημα, με άνετους εσωτερικούς χώρους έκτασης 1130 τ.μ. και μεγάλο υπαίθριο πάρκινγκ, ενώ το 2ο , που αποτελεί το 61ο κατάστημα της αλυσίδας, με χώρο πώλησης 840 τ.μ. βρίσκεται στο 23ο χλμ. Π.Ε.Ο Αθηνών-Θηβών και Κίμωνος, στην Αερογέφυρα Μάνδρας – μια στρατηγική τοποθεσία, καθώς αποτελεί κομβικό σημείο στην «είσοδο» της περιοχής από την Αττική οδό με τη δυνατότητα να αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και τους διερχόμενους επισκέπτες.

Με γνώμονα πάντα την στήριξη του Έλληνα καταναλωτή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τα My market πραγματοποιούν συνεχείς, επιθετικές προσφορές, μειώνοντας σημαντικά τις τιμές σε όλα τα είδη αγαθών και επαναπροσδιορίζοντας με επιτυχία τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους. Παράλληλα, διατηρούν αδιαπραγμάτευτη την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα, με σημεία αναφοράς τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων, τη φιλική εξυπηρέτηση και την αναμφισβήτητη ποιότητα στα φρέσκα τμήματα των καταστημάτων τους.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google
#Tags

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

9:16 πμ

Ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους της Αττικής

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές