Αρχίζει το θέατρο σκιών

Predator

30 Μαΐου 2025, 1:25 μμ
Share

Σε αυτήν τη χώρα της πλάκας, οι βαζελομάστοροι πανηγύριζαν που απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ θα είναι παρών στο γήπεδο ο Γιαννακόπουλος.

Επειδή ο αθλητικός δικαστής έκανε μία συγχώνευση των ποινών του ή κάτι τέτοιο. Και το κάνανε πρώτο θέμα, που λένε και οι δημοσιογράφοι. Λες και είναι ο Ναν που ήταν αμφίβολος και παίζει. Ξέρουν τι κάνουν, όμως.

Ο Γιαννακόπουλος παίζει περισσότερο από τον Ναν και τον Σλούκα. Όταν θα αρχίσει το βρισίδι δίπλα από τη γραμμή προς τους διαιτητές θα γίνει κανονικό παιχνίδι;

Εδώ πήγε και τα έκανε λίμπα στο Άμπου Ντάμπι ρε και τώρα που θα βρίσκεται και νόμιμα στο παρκέ, από το οποίο έχει λείψει λόγω τιμωρίας, θα το αφήσει έτσι;

Αλίμονο στους διαιτητές τι έχουν να ακούσουν. Τρομοκρατία.

Και αν αρχίζει και βρίζει, θα τον ακολουθήσει και ο Αταμάν που θα μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο για να διακόψει κανέναν αιφνιδιασμό, 1-0 ο Παναθηναϊκός και με στοίχημα.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές