Στη Λιβαδειά με αλλαγές ο Ολυμπιακός – Η αποστολή των 21

Αίθουσα Σύνταξης

13 Φεβρουαρίου 2026, 2:32 μμ
Share

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (14/12, 19:30), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να καταλήγει στους 21 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στο ταξίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με συγκεκριμένες απουσίες, καθώς οι Ταρέμι και Ορτέγκα έμειναν εκτός λόγω του περιορισμού στους μη κοινοτικούς, ενώ ο Ποντένσε δεν είναι διαθέσιμος εξαιτίας τιμωρίας. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Πιρόλα, που επιστρέφει στις επιλογές του Βάσκου τεχνικού.

Στην αποστολή βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο, Μαρτίνς και Ελ Κααμπί, με τον Ολυμπιακό να θέλει να πάρει ένα ακόμη αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει σε τροχιά κορυφής.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές