Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Αηδία!

0 8

Υπάρχουν χειρότεροι σε αυτό τον τόπο από τους πολιτικούς; Ναι. Η εσωτερική τρόικα. Οι δικαστές, οι τραπεζίτες και οι δημοσιογράφοι.

Στον τίτλο περιγράφω τα αισθήματα και τα συναισθήματα που κυριαρχούν σε όλους μας, όσοι εργάζονται στον όμιλο της FMVoice. Στην πραγματικότητα πιάνουμε και μεταφέρουμε τον παλμό του ελληνικού λαού. Ο κόσμος εκνευρίστηκε και αηδίασε τις τελευταίες ημέρες βλέποντας:

-Τον Άκη Τσοχατζόπουλο στα περίπου 85 του, να προσέρχεται στο δικαστήριο με καροτσάκι και να δικάζεται ακόμα. Ουσιαστικά δικάζεται για όλα τα σκάνδαλα και τις απάτες όλου του πολιτικού συστήματος της χώρας.

Κυκλοφορούν ελεύθερα και ανενόχλητα όλα τα λαμόγια της Βουλής. Τον Άκη θα τον δικάζουν ακόμα και όταν θα τον ψέλνει ο παππάς.

Την ώρα, μάλιστα, που η εισαγγελέας της δίκης της “Χρυσής Αυγής” μας έλεγε ότι δεν πρέπει να πάνε φυλακή τα παληκάρια της φακής γιατί έχουν επιδείξει μετά την σύλληψη τους καλή διαγωγή, η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη θέλει να στείλει ξανά στην φυλακή τον Άκη ακόμα και τώρα που ζει με αναπηρικό καροτσάκι. Γιατί δεν έχει 20 χιλιάρικα εγγύηση.

-Τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, πρωταγωνιστή σε ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά και χρηματιστηριακά σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης το οποίο ουδέποτε δικάστηκε και για το οποίο ουδείς καταδικάστηκε κι ας προξένησε αυτό τεράστια ζημιά στο Χρηματιστήριο, στην αγορά και στο Δημόσιο Ταμείο, να επιστρέφει σα να μην συμβαίνει τίποτα και να διεκδικεί σήμερα κρατικές δουλειές από το ΤΑΙΠΕΔ. Το Λιμάνι της Καβάλας. Ένα από τα σημαντικότερα περιφερειακά λιμάνια της Ελλάδος.

-Την Αίγλη του Κοντομηνά και των διαδόχων του να βάζει φέσι 350 χιλιάρικα στο Υπουργείο Οικονομικών. Πότε; Όταν τα εκατομμύρια του τουρισμού έρρεαν στην Αθήνα. Οι σπουδαίοι αυτοί επιχειρηματίες συσσώρευσαν 31 εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία τους που διαχειριζόταν ένα τόσο σημαντικό asset.

-Τον συγγραφέα του “Μωϋσή” Θανάση Μαυρίδη να κλείνει την εβδομαδιαία εφημερίδα του, ενώ τσέπωσε πριν έξι μήνες πάνω από 300 χιλιάρικα κρατικό χρήμα. Και να μην του ζητά κανένας Πέτσας λογαριασμό, που πήγαν τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Την ίδια ώρα, όμως, το site του, το οποίο εισέπραξε κι αυτό λεφτά από το “ΚΕΕΛΠΝΟ Νο2” της Initiative, ομολογεί ότι παίρνει γραμμή από τον Μητσοτάκη για να βρίζει τον Αλέξη.

-Τον Τσιόδρα να κουνάει -στην δυναμική επανεμφάνιση του- το δάκτυλο της “ατομικής ευθύνης” στον πολίτη, αλλά, να ανέχεται το… μποτιλιάρισμα των επιβατών στα μέσα μεταφοράς. Και να μην ζητάει από την κυβέρνηση την επίταξη των ΜΕΘ των ιδιωτικών νοσοκομείων.

Για Αυτά και για άλλα πολλά, αηδία. Ας μην τα “πιάνει” ο κύριος Γεράκης. Θα τα πιάσει σύντομα όλο το σύστημα.

Όπως έγινε το 2015.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More