Από το Σάββατο 18 Οκτωβρίου τροποποιείται το πρόγραμμα λειτουργίας του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου, καθώς σταματούν τα απογευματινά δρομολόγια. Η αλλαγή αποσκοπεί στην ολοκλήρωση των διαδρομών πριν από τη δύση του ήλιου, για λόγους ασφάλειας και καλύτερης εξυπηρέτησης του κοινού.
Τα τρένα θα αναχωρούν από το Διακοπτό στις 09:52 και 12:17, ενώ από τα Καλάβρυτα θα εκτελούνται διαδρομές στις 11:04 και 13:37.
Παράλληλα, λόγω της αυξημένης ζήτησης για την αργία της 28ης Οκτωβρίου, θα προστεθούν επιπλέον δρομολόγια στο τρένο του Πηλίου στις 24, 27 και 28 Οκτωβρίου. Οι αναχωρήσεις θα γίνονται από τα Άνω Λεχώνια στις 10:00 και η επιστροφή από τις Μηλιές στις 15:00, με ολιγόλεπτη στάση στην Άνω Γατζέα.
Τα Σαββατοκύριακα, τα δρομολόγια του Οδοντωτού και του τρένου του Πηλίου θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά.





































