Απόλλων: Μήνυση στους διαιτητές

0 7

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων, με την οποία γνωστοποιεί πως θα καταθέσει μήνυση εναντίον των διαιτητών του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στην κίνηση αυτή θα προβούν καθώς, όπως ισχυρίζονται, με τις ενέργειές τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα ενώ πρόκειται να ζητήσουν και αποζημίωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Το να βγάζουμε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και να στέλνουμε επιστολές στον κ. Κλάτενμπεργκ, μετά τα όσα υποστήκαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό από πλευράς της διαιτητικής τριάδας και κυρίως των υπευθύνων του VAR, προφανώς είναι ενέργειες που δεν έχουν καμία αξία.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ, προφανώς ζει υπό την πίεση των Big-4 και κατανοούμε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ομάδες.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε όπως καταθέσει μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR και αγωγή αποζημίωσης».

Σ.Δ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More