Απολογείται σήμερα ο τερματοφύλακας του Βόλου για τον βιασμό ανήλικης

Αίθουσα Σύνταξης

13 Απριλίου 2023, 10:47 πμ
Share

Ο τερματοφύλακας του Βόλου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αλλά και για κατοχή ναρκωτικών, αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή σήμερα το απόγευμα.

Ο ποδοσφαιριστής, φέρεται να διαψεύδει όσα ισχυρίστηκε στην Αστυνομία η ανήλικη σε βάρος του, υποστηρίζοντας πως δεν υφίσταται σεξουαλική κακοποίηση. Ο κατηγορούμενος που αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει να αναζητηθεί υλικό από τον χώρο του μαγαζιού από το οποίο, σύμφωνα με όσα διατύπωσε ο συνήγορος του Παναγιώτης Παπαδόπουλος, θα αποδειχθεί ότι η μαθήτρια ψεύδεται. “Είναι αθώος. Ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη είτε βία, είτε βιασμό” δήλωσε ο συνήγορος, μεταφέροντας δήλωση του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη δικογραφία, ο καταγγελλόμενος βιασμός έλαβε χώρα σε μπαρ στο Κολωνάκι όπου βρίσκονταν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας τόσο ο κατηγορούμενος όσο και η ανήλικη με συμμαθητές της που ήρθαν στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Σύμφωνα με την καταγγελία της μαθήτριας, ο ποδοσφαιριστής αν και η ίδια έδειξε πως δεν επιθυμεί την -με άσεμνο τρόπο- προσέγγιση του δεν πτοήθηκε προχωρώντας σε συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη.

Το περιστατικό φαίνεται να δημιούργησε ένταση μεταξύ των παιδιών και του φερόμενου δράστη, που βρισκόταν στο κατάστημα με συναθλητή του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει επεισόδιο μεταξύ τους έξω από μπαρ ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης. Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα, καθώς στο σημείο έφθασε η Αστυνομία. Εκεί το κορίτσι, που στο μεταξύ είχε φύγει από τον χώρο και ειδοποιήθηκε να πάει στην Αστυνομία, κατήγγειλε όσα προηγήθηκαν σε βάρος της υποβάλλοντας μήνυση κατά του ποδοσφαιριστή.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία αφορούσε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, που εν προκειμένω είναι άνω των 15 ετών. Ωστόσο ο Εισαγγελέας αναβάθμισε την υπόθεση, θεωρώντας πως οι καταγγελλόμενες πράξεις συνιστούν βιασμό αδίκημα που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν εμπεριέχει βία, αλλά την άρνηση του θύματος και πλέον τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 ετών.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:57 πμ

Η ιστορική φανέλα του Πελέ από το Μουντιάλ του 1958 βγαίνει σε δημοπρασία με εκτίμηση άνω των 6 εκατ. δολαρίων

11:51 πμ

Νέα διοικητική σύνθεση στη Bally’s Intralot – Πρόεδρος παραμένει ο Σωκράτης Κόκκαλης

11:47 πμ

Η Ευρώπη επενδύει ολοένα και περισσότερο στα drones για την Ουκρανία

11:39 πμ

Τρίτοι στην Ευρώπη στον πληθωρισμό

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές